Uw tekst, een correcte tekst!

Redigeren

De eerste opdracht van TaalCorrect was het redigeren van het boek ‘Koning Arthur, Visie en organisatieprincipes’ in opdracht van E. Knies. Daarna volgden het boek ‘Merlijn, visie op onderwijzen en leren’ in opdracht van Menno van Halem en andere opdrachten.
Voor verschillende studenten heb ik een scriptie geredigeerd. Dit vind ik superleuk om te doen. Ik leer zo namelijk zelf ook weer over uiteenlopende onderwerpen.
Voor PraktijkExperts heb ik het E-book ‘10 stappen naar een eenvoudige inzet van externen in het beroepsonderwijs’ geredigeerd.
Voor een vriendin heb ik het concept van haar boek over rouwverwerking geredigeerd. Voor de opleiding dierverzorging van Terra redigeer ik verdiepingslesmateriaal en alweer een aantal jaren mag ik de teksten voor de presentatiegids van VV Winsum redigeren.

Schrijven

Vanuit mijn functie als medewerker Marketing & Communicatie bij Onderwijsgroep Noord en vanuit het vrijwilligerswerk dat ik doe, schrijf ik persberichten en artikelen. Ook schrijf ik alweer een aantal jaren mee aan de rede van de Garnalenkoningin die zij uitspreekt tijdens de Pinksterfeesten in Zoutkamp. In opdracht van de VO-gids heb ik een artikel over Groen Onderwijs ‘Wij zijn groen …& meer’ geschreven.